Frågor och svar

Frågor och svar

Har du frågor inför ditt första besök på Simloc? Har du tidigare bott hos oss och glömt ett föremål? Önskar du senare utcheckning?

Vi har sammanställt en lista med några av de vanligaste frågorna och svaren som vi får, vilket kan vara till hjälp inför din nästa vistelse hos oss.

Om du inte hittar svaret på din fråga och känner dig osäker, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Bokning

Incheckning är garanterad från klockan 15:00.

Om ert boende är klart före 15:00, är ni välkomna att checka in tidigare. Kontakta receptionen för att se om ert boende är färdigt. Om inte, kan ni lämna ert bagage i receptionen tills boendet är klart.

Ja, du kan checka in efter receptionen stängt, du kommer vid bokningstillfället att få information skickad till dig hur du kommer dig in på hotellet och ditt boende.

Utcheckning sker fram till senast klockan 11:00.

Beroende på tillgängligheten kan sen utcheckning erbjudas. Vänligen kontakta receptionen för att arrangera det.

Vår online bokning visar hur många personer som kan bo i varje rumskategori på Simloc Drottninggatan. På Simloc Norrbacka erbjuder vi endast singelrum och Simloc Lugnetvägen har olika rum för upp till fyra personer.

Av säkerhetsskäl behöver Simloc alltid veta exakt hur många personer som bor i varje boende hos oss. Ta kontakt med oss om ni är många så hjälper vi er hitta rumstypen som passar er bäst.

Vi har två spjälsängar tillgängliga utan extra kostnad. Vänligen boka på förhand genom att kontakta receptionen.

Det finns ett begränsat antal extra sängar för barn på Simloc Drottninggatan, vänligen ta kontakt med receptionen för att boka. En extra avgift på 150 kronor tillkommer per natt/per extra säng.

Vi har 18-års åldersgräns för att boka boende hos oss. Under vår- och höstmarknad vecka 10 och vecka 40 är åldersgränsen 30 år.

Om din resa ändras, kan du avboka eller ändra din bokning i enlighet med hotellets avbokningsregler, som du fick i din bokningsbekräftelse. Om du har bokat via en reseagent som booking.com, behöver du av- eller omboka din resa via dem.

Vi accepterar VISA, Mastercard, Diners och Amex.

Måltider

Vi öppnar en sommarrestaurang och café den 12 juni – slutet av augusti 2024 på Simloc Lugnetvägen. För mer information vänligen se under restaurang. Övrig tid på året serverar vi endast frukost på våra hotell.

Våra aktuella frukosttider: 

1 april – 31 oktober 
måndag – fredag 07:00-9:00
lördag – söndag 08:00-10:00 

1 november – 31 mars 
måndag – lördag 06:40-9:00
söndag 08:00-10:00

Observera att tiderna kan variera under röda dagar och storhelger, vilket ni blir informerade om vid incheckning.

Absolut, alla är välkomna att äta frukost hos oss. Ring vår reception för att förboka. Pris: 100 kronor/per person.

Vi är alltid tacksamma att få veta allergier eller specialkost i förväg för att kunna se till att vi har det lilla extra för alla våra gäster.

Vi erbjuder en frukostpåse eller frukostbricka för dem som avreser innan frukosten serveras. Frukosten placeras i ert kylskåp kvällen före. Förbeställning av tidig frukost måste göras senast kl. 12:00 dagen före avresan.

Faciliteter

Simloc tillåter inte husdjur i några av våra lokaler.

Alla våra rum och offentliga utrymmen är rökfria. Rökning, inklusive e-cigaretter, är strikt förbjudet inomhus. Om rökning förekommer inomhus kommer ni debiteras med en avgift på 2 000 kronor/tillfälle.  

Utanför alla våra tre hotell hittar ni angiven plats där rökning är tillåten. 

Ja, vi erbjuder gratis Wi-Fi till våra gäster, ni hittar nätverksnamnet och lösenordet på ert nyckelkort, i receptionen eller i hotellrummet.

Vår reception hanterar kvarglömda saker. Mejla oss på: info@simloc.se eller ring till oss på telefon 0046(0)961-700 850 så hjälper vi dig.

Ja, på Simloc Drottninggatan finns ett aktivitetsrum med löpband och crosstrainer på bottenvåningen.

På samtliga hotell har vi en relaxavdelning med bastu. Ni startar själva bastun cirka 30 minuter innan användning.

Vi erbjuder gratis parkering på alla tre hotellen, i nära anslutning till huvudentréerna.

Under vintertid ber vi de som inte är i behov av el att parkera på platser utan elstolpar.  

Ja, som boende gäster kan du ladda din elbil på våra parkeringar i mån av plats.

Ja, på alla tre hotellen finns en gästtvättstuga där ni kan boka tid för att tvätta. Gästtvättstugan är utrustad med en tvättmaskin och torktumlare samt torkställning.

Ja, följ anvisningar på utrymningsplanen som finns på din dörr eller på plats i
korridorerna om larmet går. Det finns nödutgångar på varje våning, markerade med gröna nödutgångskyltar.

Återsamlingsplatsen är på parkeringen vid förrådet.