Engelska - Hyra ut boende

Intresserad av att hyra ut ditt hus eller lägenhet?

Simloc Hotel hyr ut privata hus och lägenheter i alla olika storlekar runt om i Arjeplogs kommun under vintertid. Våra kunder kommer från hela världen och stannar under en längre vistelse och vill hyra ”sitt hem i Arjeplog”. 

Vi matchar boende mot efterfrågan av storlek, placering i Arjeplog och efter speciella förfrågningar som garage, bastu eller elbilsladdare.

Uthyrningsdokument

Vi delar ut alla nödvändiga dokument som välkomstbrev, checklista och städrutiner som ni kan behöva inför varje ny vintersäsong och vad som förväntas av er som hyr ut ert boende.

Dessa dokument finns även tillgängliga här. Det är viktigt att ni noggrant läser igenom alla dokument inför varje säsong för att upptäcka eventuella förändringar.

Vi önskar att välkomstbrevet placeras väl synligt, exempelvis på köksbordet, inför varje ny gästs ankomst, så att de enkelt kan få tillgång till viktig information om ert hem. 

Uppgifter om fastighetsägaren

Här finner ni anmälningsformuläret för uthyrning av ert privata boende. Formuläret ska fyllas i varje säsong av både nya och återkommande bostadsägare.

Var god dubbelkolla era uppgifter innan ni skickar in formuläret till oss.

Vissa kunder önskar se bilder och få mer information om de privata bostäderna. Det är inte ett krav från vår sida, men om ni vill skicka bilder, vänligen mejla dem till info@simloc.se.

Om ni har några frågor eller behöver mer information, finns vi till er hjälp. Ni kan nå oss via mejl på info@simloc.se eller per telefon på +46 (0)961-700 850.

Välkomna in med er anmälan!